RSS   -    Meewerken?
   
 
GP Abu Dhabi
 BMW vreest Kubica's rijstijl niet
kt niet dat haar tweede rijder, Robert Kubica, problemen zal kennen met de nieuwe Bridgestone-banden, ondanks het feit dat de Pool zijn bezorgdheden onlangs uitte aan de pers.

Toen de F1.07 gelanceerd werd in Valencia, vertelde hij dat zijn eerste indruk over de nieuwe Bridgestone’s niet positief was. “Je moet heel voorzichtig rijden met deze banden. Onze auto heeft nog problemen met de remstabiliteit, wat problemen geeft bij het inkomen van een bocht.”

"Dus als de wagen niet aangepast wordt, zullen jullie mij niet meer zo agressief zien als vorig jaar,” vertelde Kubica. “Ik vrees dat ik alles terug van begin af aan mag leren, want ik rijd de laatste vijf jaar al heel agressief.”

Mario Theissen, BMW Motorsport directeur, gelooft zijn tweede rijder, die denkt problemen te hebben bij het aanpassen van het nieuwe rubber.

“De banden geven duidelijk minder grip dan vorig jaar,” vertelde Theissen tegen autosport.com. “Rijders met een vlotte rijstijl zullen blijer zijn dan rijders zoals Robert of Fernando Alonso, maar op het einde zal een goede, sterke rijder zich aanpassen aan deze situatie.”
[21 januari 2007 - 01:06] Stefan Jacobs
VORIG: Foto      VOLGEND: Christian Klien is klaar voor nieuwe uitdaging
 Zoeken: In:
Williams kiest Sirotkin als tweede rijder, Kubica reserve  
Williams F1 Team heeft na weken van speculatie Sergey Sirotkin aangeduid als tweede rijder voor het seizoen 2018....
Lees meer
Sauber maakt overeenkomst met Alfa Romeo bekend  
Sauber heeft daarnet de grote lijnen van de livery voor de F1-wagen van 2018 bekend gemaakt toen het...
Lees meer
Vettel houdt Ferrari ook op laatste testdag bovenaan  
Sebastian Vettel heeft de lijn van teamgenoot Kimi Raikkonen gisteren ook vandaag doorgetrokken door de snelste tijd te...
Lees meer
Copyright vzw F1-Club - Contact