RSS   -    Meewerken?
   
 
GP Abu Dhabi
 Fisichella rijdt al volledige raceafstand met de R27
enault was vandaag om zoveel mogelijk te rijden met de nieuwe wagens. Dat Fisichella hierbij de snelste tijd liet optekenen was mooi meegenomen. Het team overschreed de grens van een volledige raceafstand en dus werd al meteen een belangrijke mijlpaal behaald.

Giancarlo Fisichella: "Dit is een splinternieuwe wagen, dus het is een erg goede prestatie om tijdens de eerste echte testdag een volledige raceafstand te kunnen rijden zonder problemen. Dit geeft aan dat onze betrouwbaarheid nu al goed is maar we hebben wel nog veel werk voor de eerste race. De omstandigheden op de baan waren nog steeds niet goed, maar toch zat er wat verbetering in. Het deed er vandaag niet echt toe omdat we ons richtten op betrouwbaarheid. Morgen starten we pas met veranderingen aan de set-up. In het algemeen heb ik een goed gevoel in deze wagen en ik voel dat hij veel potentieel heeft."

Heikki Kovalainen: "Dit was vandaag mijn eerste dag in de wagen en we hebben niet veel gereden om alles grondig te controleren. Het eerste gevoel vanmorgen was erg goed en ook tijdens de langere runs vanmiddag kreeg ik een goed gevoel. De kenmerken van de wagen zijn gelijkaardig aan deze van de R26, maar ik voel wel dat we vooruitgang geboekt hebben op de vlakken die we wilden verbeteren. Giancarlo heeft al aangetoond dat de betrouwbaarheid goed zit en hopelijk kan ik morgen ook veel rijden."
[17 januari 2007 - 19:01] Jeroen Winters
VORIG: Testdag 2 te Jerez      VOLGEND: Fraudeschandaal brengt GP China niet in gevaar
 Zoeken: In:
Williams kiest Sirotkin als tweede rijder, Kubica reserve  
Williams F1 Team heeft na weken van speculatie Sergey Sirotkin aangeduid als tweede rijder voor het seizoen 2018....
Lees meer
Sauber maakt overeenkomst met Alfa Romeo bekend  
Sauber heeft daarnet de grote lijnen van de livery voor de F1-wagen van 2018 bekend gemaakt toen het...
Lees meer
Vettel houdt Ferrari ook op laatste testdag bovenaan  
Sebastian Vettel heeft de lijn van teamgenoot Kimi Raikkonen gisteren ook vandaag doorgetrokken door de snelste tijd te...
Lees meer
Copyright vzw F1-Club - Contact