RSS   -    Meewerken?
   
 
GP Abu Dhabi
 “Geen test gepland voor Schumacher”
Voor Michael Schumacher staat er momenteel nog geen test gereserveerd in de nieuwe Ferrari-agenda van 2007. Zo meldde een insider van het team.

De 38-jarige Duitser zal de Italiaanse renstal Ferrari niet verlaten. Hij besloot om het racen gedag te zeggen, maar dit jaar zal de Duitser de rechterhand van Ferrari CEO, Jean Todt, worden. Zijn opvolger, Kimi Räikkönen, gaf eerder deze week al toe dat hij hoopte dat Schumacher in de wagen zou testen om zo de auto sneller te maken.

Toen Stefano Domenicali, sportief directeur van Ferrari, gevraagd werd of er een test gepland was voor Michael Schumacher, antwoordde hij: “Op het moment niet, neen.”

Naast Schumacher verdween ook de nummer 1-voorkeursbehandeling bij het team, hoewel Domenicali een waarschuwingsschot afgevuurd heeft dat dit misschien wel eens terug zou kunnen komen eens hun positie in het kampioenschap bepalend wordt.

Ferrari is voor volgend jaar de favoriet als titelkandidaat, nadat het in Maranello gebaseerde team sinds 2004 geen wereldtitels meer won.
[12 januari 2007 - 19:31] Stefan Jacobs
VORIG: Marmorini niet tevreden over motorbevriezingen      VOLGEND: Haug: “Ferrari heeft nooit om Kimi-test gevraagd”
 Zoeken: In:
Williams kiest Sirotkin als tweede rijder, Kubica reserve  
Williams F1 Team heeft na weken van speculatie Sergey Sirotkin aangeduid als tweede rijder voor het seizoen 2018....
Lees meer
Sauber maakt overeenkomst met Alfa Romeo bekend  
Sauber heeft daarnet de grote lijnen van de livery voor de F1-wagen van 2018 bekend gemaakt toen het...
Lees meer
Vettel houdt Ferrari ook op laatste testdag bovenaan  
Sebastian Vettel heeft de lijn van teamgenoot Kimi Raikkonen gisteren ook vandaag doorgetrokken door de snelste tijd te...
Lees meer
Copyright vzw F1-Club - Contact