RSS   -    Meewerken?
   
 
GP Abu Dhabi
 Briatore gelooft in Fisico
as Flavio Briatore steunt Giancarlo Fisichella door te zeggen dat hij ook van gedacht is dat zijn eerste rijder kan meevechten voor de wereldtitel in 2007, nadat de Italiaan twee jaar in de schaduw van regerend wereldkampioen Fernando Alonso reed.

De Italiaan heeft maar twee races gewonnen in de afgelopen twee seizoenen, toen hij voor de Franse constructeur reed. De jongere Alonso scoorde daarentegen twee opeenvolgende wereldtitels vooraleer hij het team verliet om voor McLaren te rijden.

De flamboyante Italiaan gelooft in Fischella, en is ervan overtuigd dat hij eindelijk zijn ware snelheid kan bovenhalen nu Alonso een rivaal geworden is. Renault zal de Romein ook een snelle auto geven, die kan meestrijden met de top.

“Fisichella heeft de snelheid in zich zitten en ik denk dat dit jaar een geweldige kans kan worden voor hem. We zullen hem een auto schenken die in staat is om races te winnen,” werd Briatore geciteerd bij de Italiaanse sportkrant Gazetta dello Sport. “Ook zonder Fernando Alonso zijn we zeer gemotiveerd. Uiteraard kunnen we de toekomst nu nog niet voorspellen. Dat kunnen we pas doen na de Grote Prijs van Australië. Waar we wel zeker van zijn, is dat we geweldig werk geleverd hebben tijdens de wintertesten.”
[11 januari 2007 - 16:54] Stefan Jacobs
VORIG: Haug: "McLaren zal bewijzen dat Flavio fout zit"      VOLGEND: Inflatie in Maleisië maakt F1-race onzeker
 Zoeken: In:
Williams kiest Sirotkin als tweede rijder, Kubica reserve  
Williams F1 Team heeft na weken van speculatie Sergey Sirotkin aangeduid als tweede rijder voor het seizoen 2018....
Lees meer
Sauber maakt overeenkomst met Alfa Romeo bekend  
Sauber heeft daarnet de grote lijnen van de livery voor de F1-wagen van 2018 bekend gemaakt toen het...
Lees meer
Vettel houdt Ferrari ook op laatste testdag bovenaan  
Sebastian Vettel heeft de lijn van teamgenoot Kimi Raikkonen gisteren ook vandaag doorgetrokken door de snelste tijd te...
Lees meer
Copyright vzw F1-Club - Contact