RSS   -    Meewerken?
   
 
GP Abu Dhabi
 Massa: "Raikkonen opent nieuwe kansen"
Felipe Massa ziet na het Ferrari-uitje in de Italiaanse Dolomieten een nieuwe uitdaging in zijn teamgenoot Kimi Räikkönen.

Veel mensen uit de racewereld verwachten van de Braziliaan dat hij zijn zeges kan vermenigvuldigen in 2007, maar Massa vertelde tegen journalisten dat de komst van Kimi Räikkönen ‘een nieuwe kans opent voor hem.’

Naast de afwezigheid van Michael Schumacher en Ross Brawn, is het schrappen van de ‘nummer 1-behandeling' de merkwaardigste verandering bij het team.

"Ik denk dat ik op het ideale punt van mijn leven zit om te profiteren van het voordeel dat ik nu heb,” besloot Massa. “Het is waar dat Kimi heel belangrijk is voor het team, en de verwachtingen liggen hoog, maar hij heeft nog geen wereldkampioenschap gewonnen, niemand van ons beiden heeft dat gedaan.”

"We verkeren in dezelfde situatie. Het is vroeg om te zeggen, maar het zou mij niet verwonderen als ik volgend jaar vecht voor de wereldtitel,” lachte Massa.
[11 januari 2007 - 11:21] Stefan Jacobs
VORIG: McLaren was bezorgd over Alonso      VOLGEND: Twee windtunnels voor Spyker
 Zoeken: In:
Williams kiest Sirotkin als tweede rijder, Kubica reserve  
Williams F1 Team heeft na weken van speculatie Sergey Sirotkin aangeduid als tweede rijder voor het seizoen 2018....
Lees meer
Sauber maakt overeenkomst met Alfa Romeo bekend  
Sauber heeft daarnet de grote lijnen van de livery voor de F1-wagen van 2018 bekend gemaakt toen het...
Lees meer
Vettel houdt Ferrari ook op laatste testdag bovenaan  
Sebastian Vettel heeft de lijn van teamgenoot Kimi Raikkonen gisteren ook vandaag doorgetrokken door de snelste tijd te...
Lees meer
Copyright vzw F1-Club - Contact