RSS   -    Meewerken?
   
 
GP Abu Dhabi
 Belangrijke update Spyker halverwege 2007
Het lijkt erop dat Spyker halverwege het komende seizoen een grote update zal doorvoeren aan hun nieuwe wagen, als gevolg van de late aankomst van Mike Gascoyne. Dit meldt de website autosport.com.

Gascoyne voegde zich pas in november bij het team, na zes betaalde maanden thuis te vertoeven ten gevolge van zijn ontslag bij Toyota na de Australische GP in 2006.

Het ontwerp van de nieuwe Spyker-bolide is ondertussen al ver gevorderd onder leiding van technisch directeur James Key. Gascoyne daarentegen, richtte zich ondertussen op ontwikkelingen op lange termijn en een herstructurering.

Dit betekent dat de invloed van Gascoyne in de eerste helft van het seizoen niet naar buiten zal komen. De grote update die halverwege het seizoen gepland is, zou zelfs een volledig nieuwe wagenspecificatie kunnen zijn. De veranderingen aan de wagen zullen het werk zijn van Mike Gascoyne.

"Het heeft absoluut geen zin om nu veel te veranderen," vertelt Gascoyne in het Autosport magazine. "Ik concentreer me niet op Melbourne omdat ik de zaken niet kan omkeren in zo'n korte tijd."

Gascoyne heeft in het verleden al teams volledig omgekeerd en behaalde daarbij grote successen bij Jordan, Renault en Toyota, na het uitstippen van een strategie op lange termijn.
[07 januari 2007 - 09:50] Rutger Vanhee
VORIG: "De toekomst van de F1 in de VS"      VOLGEND: Ferrari presenteert nieuwe wagen volgende week
 Zoeken: In:
Williams kiest Sirotkin als tweede rijder, Kubica reserve  
Williams F1 Team heeft na weken van speculatie Sergey Sirotkin aangeduid als tweede rijder voor het seizoen 2018....
Lees meer
Sauber maakt overeenkomst met Alfa Romeo bekend  
Sauber heeft daarnet de grote lijnen van de livery voor de F1-wagen van 2018 bekend gemaakt toen het...
Lees meer
Vettel houdt Ferrari ook op laatste testdag bovenaan  
Sebastian Vettel heeft de lijn van teamgenoot Kimi Raikkonen gisteren ook vandaag doorgetrokken door de snelste tijd te...
Lees meer
Copyright vzw F1-Club - Contact