RSS   -    Meewerken?
   
 
GP Abu Dhabi
 Kubica krijgt laatste kans voor Williams zitje in Abu Dhabi
Robert Kubica krijgt van Williams F1 Team een laatste repetitie om zichzelf te bewijzen dat hij nog steeds aan een stuur kan draaien. De Pool, die sinds zijn rallyongeval in 2011 al zeven jaar uit de F1 verdwenen is, mag aantreden tijdens de tweedaagse Pirelli bandentest, die onmiddellijk plaatsvindt na de GP van Abu Dhabi.

Kubica zal head-to-head gaan met de Rus Sergey Sirotkin, die eveneens kans maakt op het zitje van Felipe Massa. Met Lance Stroll al bevestigd voor volgend jaar kan dus slechts één van beide heren volgend seizoen aantreden bij het team. In mindere mate zijn er ook nog kanshebbers in Daniil Kvyat, Pascal Wehrlein en Paul Di Resta. Als Kubica slaagt in zijn missie is het meteen voer voor een verhaal van één van de meest onwaarschijnlijke comebacks allertijden.
[22 november 2017 - 17:03] Andy Lloyd
VORIG: Toro Rosso bevestigt Gasly en Hartley voor 2018      VOLGEND: “Hamilton tekent contract met waarde van 120 miljoen pond”
 Zoeken: In:
Williams kiest Sirotkin als tweede rijder, Kubica reserve  
Williams F1 Team heeft na weken van speculatie Sergey Sirotkin aangeduid als tweede rijder voor het seizoen 2018....
Lees meer
Sauber maakt overeenkomst met Alfa Romeo bekend  
Sauber heeft daarnet de grote lijnen van de livery voor de F1-wagen van 2018 bekend gemaakt toen het...
Lees meer
Vettel houdt Ferrari ook op laatste testdag bovenaan  
Sebastian Vettel heeft de lijn van teamgenoot Kimi Raikkonen gisteren ook vandaag doorgetrokken door de snelste tijd te...
Lees meer
Copyright vzw F1-Club - Contact