RSS   -    Meewerken?
   
 
GP Abu Dhabi
 Magnussen in januari naar rechtbank
Haas-rijder Kevin Magnussen en zijn voormalige manager Dorte Riis Madsen komen het maar niet eens over de eventuele vergoeding na een vroegtijdige stopzetting van hun contract. Daarom heeft zijn ex-manager Magnussen voor de rechtbank gedaagd, en de zaak komt in januari voor.

"Er is inderdaad een rechtzaak nakende. Die wordt gedurende drie dagen behandeld in januari", zegt Kristian Paaschburg, de advocaat van de Deense F1-rijder.

De rechtzaak komt er omdat beide partijen het niet eens raakten over de financiŽle gevolgen na de beŽindiging van het contract, zo bevestigt de advocaat van Dorte Riis Madsen: "Aangezien de pogingen om tot een overeenkomst te komen niets opgeleverd hebben, trekken wij naar de rechtbank."

Magnussen zette de samenwerking met Madsen stop nadat hij al na ťťn jaar bij McLaren zijn zitje verloor eind 2014. Hij verdween een jaar uit de sport alvorens hij zijn comeback kon maken in 2016 bij Renault.

De Deen kon nadien een contract voor meerdere jaren bekomen bij Haas, dankzij de hulp van miljonair Anders Holch Povlsen.

Madsen vraagt twintig procent van alle inkomsten die Magnussen gekregen heeft, tussen september 2015 tot juni 2021. Dat is de periode van de stopzetting tot het einde van de oorspronkelijke overeenkomst.
[16 november 2017 - 16:13] Rutger Vanhee
VORIG: Vettel laat Ferrari juichen, Hamilton net naast het podium!      VOLGEND: Toro Rosso bevestigt Gasly en Hartley voor 2018
 Zoeken: In:
Williams kiest Sirotkin als tweede rijder, Kubica reserve  
Williams F1 Team heeft na weken van speculatie Sergey Sirotkin aangeduid als tweede rijder voor het seizoen 2018....
Lees meer
Sauber maakt overeenkomst met Alfa Romeo bekend  
Sauber heeft daarnet de grote lijnen van de livery voor de F1-wagen van 2018 bekend gemaakt toen het...
Lees meer
Vettel houdt Ferrari ook op laatste testdag bovenaan  
Sebastian Vettel heeft de lijn van teamgenoot Kimi Raikkonen gisteren ook vandaag doorgetrokken door de snelste tijd te...
Lees meer
Copyright vzw F1-Club - Contact