RSS   -    Meewerken?
   
 
GP Abu Dhabi
 Gridstraffen voor Red Bull en Toro Rosso
Daniel Ricciardo, Pierre Gasly en Brendon Hartley krijgen alle drie gridstraffen opgelegd voor de GP van BraziliŽ dit weekend. De drie rijders worden minstens tien plaatsen achteruit geplaatst op de grid zondag. Dat komt omdat ze allemaal een nieuwe MGU-H lieten monteren voor de eerste vrije training. Hierdoor zullen de drie wagens toe zijn aan hun achtste MGU-H.

Ricciardo liet ook een nieuwe energieopslag en elektronica installeren, maar omdat dit allebei pas de vierde stukken zijn van het seizoen, horen hier geen bijkomende straffen bij. Zodra er nog iets vernieuwd wordt, zal de AustraliŽr wel meer plaatsen verliezen.

Tijdens de eerste vrije training doken er bijkomende motorproblemen op bij beide Toro Rosso-wagens. Brendon Hartley moest met veel rook uit de motor zijn bolide al na twee ronden in de eerste oefensessie parkeren, terwijl Pierre Gasly ook niet meer in actie kwam en er hard aan zijn motor gewerkt werd. Vermoedelijk zullen zij dus nog meer strafplaatsen krijgen.
[10 november 2017 - 14:03] Rutger Vanhee
VORIG: Vandoorne krijgt eindelijk ook nieuwe voorvleugel      VOLGEND: Mercedes overtuigend snelste in VT1
 Zoeken: In:
Williams kiest Sirotkin als tweede rijder, Kubica reserve  
Williams F1 Team heeft na weken van speculatie Sergey Sirotkin aangeduid als tweede rijder voor het seizoen 2018....
Lees meer
Sauber maakt overeenkomst met Alfa Romeo bekend  
Sauber heeft daarnet de grote lijnen van de livery voor de F1-wagen van 2018 bekend gemaakt toen het...
Lees meer
Vettel houdt Ferrari ook op laatste testdag bovenaan  
Sebastian Vettel heeft de lijn van teamgenoot Kimi Raikkonen gisteren ook vandaag doorgetrokken door de snelste tijd te...
Lees meer
Copyright vzw F1-Club - Contact