RSS   -    Meewerken?
   
 
GP Abu Dhabi
 Vandoorne krijgt eindelijk ook nieuwe voorvleugel
Stoffel Vandoorne krijgt vanaf dit weekend ook de nieuwste evolutie van McLarens voorvleugel. Onze landgenoot verwacht een competitief weekend in BraziliŽ met het nieuwe onderdeel.

Vandoorne mocht de nieuwe voorvleugel kort uitproberen tijdens een vrije training van de GP van Amerika, maar enkel Fernando Alonso mocht er tot op heden mee racen. McLaren heeft nu een tweede pakket klaar zodat ook Vandoorne met hetzelfde materiaal kan racen.

"Ik denk dat het mij veel verder zal helpen om meer uit ons totaalpakket te halen. De vleugel is absoluut een goede stap voorwaarts. We konden met Fernando's resultaten zien dat de nieuwe onderdelen werken zoals verwacht. Dat geeft ons ook vertrouwen voor toekomstige ontwikkelingen", aldus de West-Vlaming.

"We zouden nu in de bochten sterk moeten zijn en ik zie geen enkele reden waarom we dit weekend niet competitief zouden zijn. De laatste races gingen we niet voluit in de kwalificatie omdat we ofwel ons voorbereidden op de race of motorstraffen hadden. Hopelijk kunnen we dit weekend eens zien waar we echt staan. Ik hoop in de buurt van Force India en Renault te raken, maar ook zij hebben hun wagens verder verbeterd, dus wordt het niet gemakkelijk."
[10 november 2017 - 13:37] Rutger Vanhee
VORIG: GP BraziliŽ: Weersvoorspelling      VOLGEND: Gridstraffen voor Red Bull en Toro Rosso
 Zoeken: In:
Williams kiest Sirotkin als tweede rijder, Kubica reserve  
Williams F1 Team heeft na weken van speculatie Sergey Sirotkin aangeduid als tweede rijder voor het seizoen 2018....
Lees meer
Sauber maakt overeenkomst met Alfa Romeo bekend  
Sauber heeft daarnet de grote lijnen van de livery voor de F1-wagen van 2018 bekend gemaakt toen het...
Lees meer
Vettel houdt Ferrari ook op laatste testdag bovenaan  
Sebastian Vettel heeft de lijn van teamgenoot Kimi Raikkonen gisteren ook vandaag doorgetrokken door de snelste tijd te...
Lees meer
Copyright vzw F1-Club - Contact