RSS   -    Meewerken?
   
 
GP Abu Dhabi
 Norris reserverijder McLaren in 2018
Lando Norris is vanaf 2018 de test- en reserverijder van McLaren. De Brit mocht afgelopen zomer voor het eerst plaatsnemen in de F1-bolide van McLaren tijdens de test in Hongarije. Daar maakte hij indruk en nu wordt hij beloond met een officiŽle rol binnen het team. Hij vervangt op die manier Jenson Button.

Norris zal zowel werk in de simulator doen als testdagen afwerken met het team. Daarnaast zal de Brit, die volgende week achttien jaar wordt, ook deelnemen aan een kampioenschap volgend jaar, vermoedelijk Formule 2 of Super Formula.

"De afgelopen twaalf maanden waren ongelooflijk. Ik heb van elke minuut genoten en dit is fantastisch nieuws om het jaar af te sluiten. Ik kijk er echt naar uit om het team verder te helpen en ik zal harder dan ooit werken om volgend jaar bij te leren en mezelf verder te ontwikkelen", aldus Norris.

"Ik heb met Fernando en Stoffel twee uitstekende leraars en ik zal mijn best doen om mijn steentje bij te dragen in de strijd om terug vooraan de F1-grid te raken. Ondertussen werk ik hard om mijn eigen raceprogramma voor 2018 af te ronden en ik hoop in de nabije toekomst hierover te kunnen communiceren."
[08 november 2017 - 10:46] Rutger Vanhee
VORIG: Massa kondigt afscheid aan      VOLGEND: GP BraziliŽ: Timing
 Zoeken: In:
Williams kiest Sirotkin als tweede rijder, Kubica reserve  
Williams F1 Team heeft na weken van speculatie Sergey Sirotkin aangeduid als tweede rijder voor het seizoen 2018....
Lees meer
Sauber maakt overeenkomst met Alfa Romeo bekend  
Sauber heeft daarnet de grote lijnen van de livery voor de F1-wagen van 2018 bekend gemaakt toen het...
Lees meer
Vettel houdt Ferrari ook op laatste testdag bovenaan  
Sebastian Vettel heeft de lijn van teamgenoot Kimi Raikkonen gisteren ook vandaag doorgetrokken door de snelste tijd te...
Lees meer
Copyright vzw F1-Club - Contact