RSS   -    Meewerken?
   
 
GP Abu Dhabi
 Palmer rijdt zijn laatste race in Japan
Jolyon Palmer verlaat Renault na de Grand Prix van Japan vandaag, dat verklaarde de Brit na afloop van de kwalificaties aan de media en het team heeft dat nieuws nu ook bevestigd. Het zou echter nog niet vast gestaan hebben wie zijn plaats zal innemen vanaf de GP van de VS, maar ondertussen is wel duidelijk dat het, logischerwijze, Carlos Sainz wordt, die volgend jaar sowieso voor Renault zal uitkomen.

Net nadat vorige maand het nieuws bekend raakte dat Sainz de plaats van Palmer zal innemen bij Renault in 2018 gingen meteen de geruchten dat Palmer nog voor het einde van het seizoen aan de kant geschoven zou worden, maar het team ontkende dit telkens. Nu gebeurt het toch, met Renault dat verklaarde dat ze zo een 'jumpstart' kunnen nemen voor 2018.

Nu dat Sainz naar Renault verkast ligt de weg open voor Daniil Kvyat om in de VS terug te keren, met Pierre Gasly dan aan zijn zijde. Red Bull heeft echter laten weten dat het nog geen beslissing heeft genomen om Gasly ook effectief te laten rijden in de VS, aangezien ze de titel in de Super Formula niet zomaar willen opgeven.

Palmer liet verstaan dat dit niet zijn laatste race in zijn carrière zal zijn en dat hij op zoek gaat naar een nieuw zitje. Of hij dat gaat vinden is nog maar de vraag.
[08 oktober 2017 - 07:42] Andy Lloyd
VORIG: Hamilton ongenaakbaar in Suzuka      VOLGEND: Hamilton feest in Japan terwijl Vettel moet opgeven
 Zoeken: In:
Williams kiest Sirotkin als tweede rijder, Kubica reserve  
Williams F1 Team heeft na weken van speculatie Sergey Sirotkin aangeduid als tweede rijder voor het seizoen 2018....
Lees meer
Sauber maakt overeenkomst met Alfa Romeo bekend  
Sauber heeft daarnet de grote lijnen van de livery voor de F1-wagen van 2018 bekend gemaakt toen het...
Lees meer
Vettel houdt Ferrari ook op laatste testdag bovenaan  
Sebastian Vettel heeft de lijn van teamgenoot Kimi Raikkonen gisteren ook vandaag doorgetrokken door de snelste tijd te...
Lees meer
Copyright vzw F1-Club - Contact