RSS   -    Meewerken?
   
 
GP Hongarije
 Ultimatum voor Bottas
Valtteri Bottas moet voor half september beslissen of hij in 2018 voor Mercedes blijft rijden. De Fin liet eerder al blijken dat hij nog niet zeker is of hij voor de Duitse autoproducent wil blijven racen, maar Mercedesbaas Toto Wolff wil duidelijkheid.

“Ik wil zeker voor de races in Azië een finale beslissing horen. De pauze tussen de GP van Hongarije en de GP in Spa is het perfecte moment om alles eens op een rijtje te zetten”, aldus Wolff.

Bottas daarentegen maakt zich weinig zorgen en ziet niet in waarom er haast moet zijn bij zijn beslissing: “Tijdens de zomerbreak kan er wel wat vooruitgang geboekt worden, want de voorbije maand is het heel druk geweest en was het moeilijk om tussen alle races door tijd te maken voor meetings. Maar er is geen haast bij, mijn beslissing moet niet vallen voor Spa.”

Bottas is aan een sterk seizoen bezig, nadat hij een last-minute contract van een jaar tekende bij Mercedes. De Fin vervangt Nico Rosberg die vorig jaar na zijn wereldtitel onverwachts de helm aan de haak hing. Bottas behaalde zijn eerste winst in de Formule 1 reeds in zijn vierde race voor Mercedes en staat momenteel op de derde plaats in het kampioenschap.
[08 augustus 2017 - 21:47] Lisa Pieters
VORIG: De toekomstplannen van Fernando Alonso      VOLGEND: Honda eindelijk op 'wintertestniveau'
 Zoeken: In:
Kubica maakt indruk met vierde tijd, Vettel snelste  
De Pool Robert Kubica maakte indruk bij zijn terugkeer in een F1-bolide op de tweede testdag van de...
Lees meer
Leclerc snelste na eerste testdag, Vandoorne tweede  
F2-kampioenschapsleider Charles Leclerc heeft de snelste tijd neergezet voor Ferrari in een erg warm Budapest. Met temperaturen rond...
Lees meer
Ferrari behaalt de dubbel in Hongarije  
Sebastian Vettel heeft zijn voorsprong ten opzichte van Lewis Hamilton kunnen uitbreiden door de overwinning te behalen in...
Lees meer
Copyright vzw F1-Club - Contact