RSS   -    Meewerken?
   
 
GP Hongarije
 Di Resta vervangt Massa voor GP Hongarije
Paul di Resta maakt zodadelijk zijn F1-comeback bij Williams voor de Grote Prijs van Hongarije. Dat komt omdat Felipe Massa ziek is. De Braziliaan bezocht gisteravond al het hospitaal en moest daarnet ook halverwege de derde vrije training zijn testwerk staken omdat hij zich onwel voelde.

Williams liet gisteren al aan di Resta weten dat hij zich standby moest houden aangezien hij de officiŽle reserverijder is van het team. Omdat de bochtige GP van Hongarije een zware fysieke beproeving is, heeft het team besloten het advies van de dokters niet langer af te wachten en Paul di Resta op te roepen om de rest van het weekend af te werken voor hen.

Aangezien di Resta nog geen enkele vrije training heeft gereden dit weekend, zal de Schot sowieso binnen de 107% van de snelste Q1-tijd moeten kwalificeren om toegelaten te worden op de startgrid. Di Resta reed nog geen enkele keer met de huidige Williams-bolide en staat dus voor een grote uitdaging. Het wordt zijn eerste F1-deelname sinds de GP van BraziliŽ in 2013 die hij voor Force India reed. Sindsdien is di Resta actief in het DTM met Mercedes.
[29 juli 2017 - 12:43] Rutger Vanhee
VORIG: Ferrari domineert laatste oefensessie      VOLGEND: Ferrari bezet eerste startrij in Budapest
 Zoeken: In:
Kubica maakt indruk met vierde tijd, Vettel snelste  
De Pool Robert Kubica maakte indruk bij zijn terugkeer in een F1-bolide op de tweede testdag van de...
Lees meer
Leclerc snelste na eerste testdag, Vandoorne tweede  
F2-kampioenschapsleider Charles Leclerc heeft de snelste tijd neergezet voor Ferrari in een erg warm Budapest. Met temperaturen rond...
Lees meer
Ferrari behaalt de dubbel in Hongarije  
Sebastian Vettel heeft zijn voorsprong ten opzichte van Lewis Hamilton kunnen uitbreiden door de overwinning te behalen in...
Lees meer
Copyright vzw F1-Club - Contact