RSS   -    Meewerken?
   
 
GP USA
 Force India wil Red Bull kloppen
Force India-eigenaar Vijay Mallya heeft gezegd dat hij de huidige wagen wil verder ontwikkelen dit seizoen in de hoop Red Bull te kloppen. Force India staat momenteel vierde en kon nog maar n race geen punten sprokkelen.

Het team heeft een achterstand van 79 punten op Red Bull, maar heeft wel een comfortabele voorsprong van 54 punten op Williams. Mallya zei eerder al dat hij een derde plek in het constructeurskampioenschap als doelstelling heeft gesteld, en de Indir blijft daaraan vasthouden.

"We hebben acht dubbele puntenfinishes dit seizoen in tien races tijd, en dat is vrij goed. Het doet goed om twee goede, competitieve rijders te zien in het team. Zij doen wat ik vraag: met twee wagens regelmatig in de punten finishen. Dat is wat we moeten blijven doen."

"We hebben nu 95 punten behaald in 10 races. Nooit eerder konden we zoveel punten verzamelen. We staan 54 punten voor Williams en nestelen ons beetje per beetje in de vierde stelling",
vervolgt Mallya.

"Laten we nu de opportuniteiten van de tweede helft van het seizoen afwachten. Ik geef de achtervolging op Red Bull nog niet op. Het is immers goed om scherpe doelstellingen te hebben zodat je jezelf kunt uitdagen. Of dat nu lukt of niet, voor een tweede jaar op rij vierde worden is ook een ongelooflijke prestatie."


Force India plant nog een grote upgrade voor de GP van Singapore, alvorens het alle middelen zal inzetten op de wagen voor volgend seizoen.
[26 juli 2017 - 15:58] Rutger Vanhee
VORIG: GP Hongarije: Timing      VOLGEND: GP Hongarije: Weersvoorspelling
 Zoeken: In:
Hamilton onbedreigd naar zege, spektakelstuk achter hem  
Lewis Hamilton heeft de Grote Prijs van de Verenigde Staten gewonnen. De Brit verloor bij de start de...
Lees meer
Hamilton overtuigend op pole in Austin  
Lewis Hamilton heeft zijn 72ste pole positie beet. De Brit was dominant tijdens de kwalificatie voor de Grote...
Lees meer
Drie op drie voor Hamilton  
Lewis Hamilton heeft de snelste tijd en een nieuw ronderecord neergezet tijdens de laatste oefensessie voor de Grote...
Lees meer
Copyright vzw F1-Club - Contact