RSS   -    Meewerken?
   
 
GP Hongarije
 Force India wil Red Bull kloppen
Force India-eigenaar Vijay Mallya heeft gezegd dat hij de huidige wagen wil verder ontwikkelen dit seizoen in de hoop Red Bull te kloppen. Force India staat momenteel vierde en kon nog maar n race geen punten sprokkelen.

Het team heeft een achterstand van 79 punten op Red Bull, maar heeft wel een comfortabele voorsprong van 54 punten op Williams. Mallya zei eerder al dat hij een derde plek in het constructeurskampioenschap als doelstelling heeft gesteld, en de Indir blijft daaraan vasthouden.

"We hebben acht dubbele puntenfinishes dit seizoen in tien races tijd, en dat is vrij goed. Het doet goed om twee goede, competitieve rijders te zien in het team. Zij doen wat ik vraag: met twee wagens regelmatig in de punten finishen. Dat is wat we moeten blijven doen."

"We hebben nu 95 punten behaald in 10 races. Nooit eerder konden we zoveel punten verzamelen. We staan 54 punten voor Williams en nestelen ons beetje per beetje in de vierde stelling",
vervolgt Mallya.

"Laten we nu de opportuniteiten van de tweede helft van het seizoen afwachten. Ik geef de achtervolging op Red Bull nog niet op. Het is immers goed om scherpe doelstellingen te hebben zodat je jezelf kunt uitdagen. Of dat nu lukt of niet, voor een tweede jaar op rij vierde worden is ook een ongelooflijke prestatie."


Force India plant nog een grote upgrade voor de GP van Singapore, alvorens het alle middelen zal inzetten op de wagen voor volgend seizoen.
[26 juli 2017 - 15:58] Rutger Vanhee
VORIG: GP Hongarije: Timing      VOLGEND: GP Hongarije: Weersvoorspelling
 Zoeken: In:
Kubica maakt indruk met vierde tijd, Vettel snelste  
De Pool Robert Kubica maakte indruk bij zijn terugkeer in een F1-bolide op de tweede testdag van de...
Lees meer
Leclerc snelste na eerste testdag, Vandoorne tweede  
F2-kampioenschapsleider Charles Leclerc heeft de snelste tijd neergezet voor Ferrari in een erg warm Budapest. Met temperaturen rond...
Lees meer
Ferrari behaalt de dubbel in Hongarije  
Sebastian Vettel heeft zijn voorsprong ten opzichte van Lewis Hamilton kunnen uitbreiden door de overwinning te behalen in...
Lees meer
Copyright vzw F1-Club - Contact