RSS   -    Meewerken?
   
 
GP Abu Dhabi
 Vandoorne gemotiveerd ondanks doorrijstraf
Stoffel Vandoorne kreeg zondag in Oostenrijk een doorrijstraf omdat hij de blauwe vlaggen twee rondes lang negeerde. Kimi Raikkonen (Scuderia Ferrari) kon onze landgenoot daardoor niet voorbijsteken en verloor een seconde tijd.

Vandoorne finishte twaalfde en laat het gebeuren niet aan z’n hart komen: “Ik heb inderdaad een straf gekregen, maar we moesten iets proberen en ik denk niet dat die straf zo’n grote invloed heeft gehad als je kijkt naar het eindresultaat.”

Los van de doorrijstraf is de McLaren-rijder licht teleurgesteld met de twaalfde plaats: “Als je kijkt naar het tempo dat we hadden tijdens de race, denk ik dat ik in de punten had kunnen rijden. Ik voelde me ook comfortabel in de wagen, en dat geeft wel goede moed.”

Onze landgenoot kon dit weekend geen punten verzamelen, maar hij evenaarde wel zijn beste prestatie van dit seizoen (ook in Baku finishte hij op de twaalfde plaats). Vandoorne trekt met goede moed naar Groot-Brittannië volgende week.


[11 juli 2017 - 12:03] Lisa Pieters
VORIG: Bottas wint GP van Oostenrijk terwijl Vettel hem op de hielen zat      VOLGEND: British Grand Prix Spel 2017: Minimaal 250 Euro aan prijzen!
 Zoeken: In:
Williams kiest Sirotkin als tweede rijder, Kubica reserve  
Williams F1 Team heeft na weken van speculatie Sergey Sirotkin aangeduid als tweede rijder voor het seizoen 2018....
Lees meer
Sauber maakt overeenkomst met Alfa Romeo bekend  
Sauber heeft daarnet de grote lijnen van de livery voor de F1-wagen van 2018 bekend gemaakt toen het...
Lees meer
Vettel houdt Ferrari ook op laatste testdag bovenaan  
Sebastian Vettel heeft de lijn van teamgenoot Kimi Raikkonen gisteren ook vandaag doorgetrokken door de snelste tijd te...
Lees meer
Copyright vzw F1-Club - Contact