RSS   -    Meewerken?
   
 
GP BraziliŽ
 Vandoorne gemotiveerd ondanks doorrijstraf
Stoffel Vandoorne kreeg zondag in Oostenrijk een doorrijstraf omdat hij de blauwe vlaggen twee rondes lang negeerde. Kimi Raikkonen (Scuderia Ferrari) kon onze landgenoot daardoor niet voorbijsteken en verloor een seconde tijd.

Vandoorne finishte twaalfde en laat het gebeuren niet aan zín hart komen: ďIk heb inderdaad een straf gekregen, maar we moesten iets proberen en ik denk niet dat die straf zoín grote invloed heeft gehad als je kijkt naar het eindresultaat.Ē

Los van de doorrijstraf is de McLaren-rijder licht teleurgesteld met de twaalfde plaats: ďAls je kijkt naar het tempo dat we hadden tijdens de race, denk ik dat ik in de punten had kunnen rijden. Ik voelde me ook comfortabel in de wagen, en dat geeft wel goede moed.Ē

Onze landgenoot kon dit weekend geen punten verzamelen, maar hij evenaarde wel zijn beste prestatie van dit seizoen (ook in Baku finishte hij op de twaalfde plaats). Vandoorne trekt met goede moed naar Groot-BrittanniŽ volgende week.


[11 juli 2017 - 12:03] Lisa Pieters
VORIG: Bottas wint GP van Oostenrijk terwijl Vettel hem op de hielen zat      VOLGEND: British Grand Prix Spel 2017: Minimaal 250 Euro aan prijzen!
 Zoeken: In:
Toro Rosso bevestigt Gasly en Hartley voor 2018  
Toro Rosso heeft aangekondigd dat Brendon Hartley en Pierre Gasly hun twee vaste racerijders zijn in 2018. Het...
Lees meer
Vettel laat Ferrari juichen, Hamilton net naast het podium!  
Sebastian Vettel heeft Ferrari een eerste succes bezorgd sinds de Grote Prijs van Hongarije eind juli. Het podium...
Lees meer
Bottas snelt naar poleposition, Hamilton crasht zwaar  
Valtteri Bottas heeft de poleposition voor de GP van BraziliŽ bemachtigd. In een spannend slot wist hij de...
Lees meer
Copyright vzw F1-Club - Contact