RSS   -    Meewerken?
   
 
GP Hongarije
 Vandoorne gemotiveerd ondanks doorrijstraf
Stoffel Vandoorne kreeg zondag in Oostenrijk een doorrijstraf omdat hij de blauwe vlaggen twee rondes lang negeerde. Kimi Raikkonen (Scuderia Ferrari) kon onze landgenoot daardoor niet voorbijsteken en verloor een seconde tijd.

Vandoorne finishte twaalfde en laat het gebeuren niet aan z’n hart komen: “Ik heb inderdaad een straf gekregen, maar we moesten iets proberen en ik denk niet dat die straf zo’n grote invloed heeft gehad als je kijkt naar het eindresultaat.”

Los van de doorrijstraf is de McLaren-rijder licht teleurgesteld met de twaalfde plaats: “Als je kijkt naar het tempo dat we hadden tijdens de race, denk ik dat ik in de punten had kunnen rijden. Ik voelde me ook comfortabel in de wagen, en dat geeft wel goede moed.”

Onze landgenoot kon dit weekend geen punten verzamelen, maar hij evenaarde wel zijn beste prestatie van dit seizoen (ook in Baku finishte hij op de twaalfde plaats). Vandoorne trekt met goede moed naar Groot-Brittannië volgende week.


[11 juli 2017 - 12:03] Lisa Pieters
VORIG: Bottas wint GP van Oostenrijk terwijl Vettel hem op de hielen zat      VOLGEND: British Grand Prix Spel 2017: Minimaal 250 Euro aan prijzen!
 Zoeken: In:
Halo al vanaf 2018 in F1  
Er komt een einde aan het F1-tijdperk zoals we het nu kennen. Vanaf volgend jaar zullen alle wagens...
Lees meer
Hamilton pakt vijfde thuiszege, Vandoorne op zucht van punt  
Lewis Hamilton heeft voor de vijfde keer zijn thuis Grand Prix gewonnen. De Brit won moeiteloos met een...
Lees meer
Hamilton op pole in Engeland, Vandoorne negende  
Lewis Hamilton heeft de snelste tijd neergezet in de kwalificatie voor de Grote Prijs van Engeland. De Brit...
Lees meer
Copyright vzw F1-Club - Contact