RSS   -    Meewerken?
   
 
GP Abu Dhabi
 Perez en Hulkenberg verlengen contract bij Force India
Force India teambaas Vijay Mallya heeft gezegd dat Sergio Perez ook in 2017 zal uitkomen voor zijn team.

Eerder dit weekend in Silverstone had Perez nog gezegd dat hij het niet wilde hebben over volgend seizoen voor de zomerpauze. De Mexicaan werd gelinkt met het zitje van Raikkonen bij Ferrari, maar nu de Scuderia beslist heeft hem te behouden, worden de opties kleiner en zou naar verluidt een overeenkomst gemaakt zijn.

Mallya, die voor het eerst sinds lang nog eens in de paddock te zien is vanwege zijn problemen met het gerecht, is duidelijk.

"We zijn enorm tevreden met Nico en Checo", verklaarde de IndiŽr. "Vroeger wachtten we altijd erg lang om onze rijders voor het volgende seizoen vast te leggen, maar we hebben nu het gevoel dat we een heel sterk duo hebben. We hebben ze allebei al onder contract voor volgend jaar."

"Het is dankzij de bekendmaking van Ferrari dat Raikkonen blijft dat de geruchtenmolen wat is stilgevallen en nu was dan ook het ideale moment om het nieuws naar buiten te brengen. We gaan nog veel mooie dagen beleven met Checo en Nico."
[09 juli 2016 - 15:30] Mats de Jong
VORIG: Ook in Engeland start Hamilton op pole, Verstappen derde      VOLGEND: Hamilton pakt derde zege op rij in Engeland
 Zoeken: In:
Williams kiest Sirotkin als tweede rijder, Kubica reserve  
Williams F1 Team heeft na weken van speculatie Sergey Sirotkin aangeduid als tweede rijder voor het seizoen 2018....
Lees meer
Sauber maakt overeenkomst met Alfa Romeo bekend  
Sauber heeft daarnet de grote lijnen van de livery voor de F1-wagen van 2018 bekend gemaakt toen het...
Lees meer
Vettel houdt Ferrari ook op laatste testdag bovenaan  
Sebastian Vettel heeft de lijn van teamgenoot Kimi Raikkonen gisteren ook vandaag doorgetrokken door de snelste tijd te...
Lees meer
Copyright vzw F1-Club - Contact