RSS   -    Meewerken?
   
 
GP BraziliŽ
 Vettel verlengt contract tot 2015
De Duitse drievoudige wereldkampioen Sebastian Vettel en Red Bull Racing zullen nog minstens twee jaar samenwerken na afloop van dit seizoen. Vettel is ook dit jaar op weg naar de wereldtitel Formule 1 en blijft het team van Dietrich Mateschitz ook in de toekomst trouw.

Sebastian Vettel maakte de overstap naar Red Bull Racing in 2009, het jaar waarin de reglementen ingrijpend veranderden. Het Oostenrijkse team maakte dankbaar gebruik van die reglementswijzigingen en is sindsdien niet meer vooraan weg te slaan. De wereldtitel was in 2009 nog voor Jenson Button, maar vanaf 2010 was niemand nog in staat om de Duitser te verslaan.

De laatste maanden gonsde het van de geruchten over een mogelijke overstap naar het Italiaanse Ferrari, dat maar al te graag van de diensten van 'Baby Schumi' wil gebruik maken. Volgens het Duitse Bild mikt de Scuderia op Nico Rosberg of Sebastian Vettel, hoogstwaarschijnlijk om de wisselvallig presterende Felipe Massa te vervangen.

Vettel ontkracht dus die geruchten door zijn contract met twee jaar verlengen. De toekomst van zijn teamgenoot bij Red Bull Racing, Mark Webber, is heel wat minder zeker. Sommige bronnen beweren namelijk dat de AustraliŽr al getekend heeft bij Porsche, om volgend jaar misschien wel de 24 Uur van Le Mans te winnen. Mogelijke vervangers zijn Kimi Raikkonen of Daniel Ricciardo.
[12 juni 2013 - 18:08] Gregory Deguelde
VORIG: Webber: "Van der Garde is paydriver zonder spiegels"      VOLGEND: Race in New Jersey zeker in 2014
 Zoeken: In:
Toro Rosso bevestigt Gasly en Hartley voor 2018  
Toro Rosso heeft aangekondigd dat Brendon Hartley en Pierre Gasly hun twee vaste racerijders zijn in 2018. Het...
Lees meer
Vettel laat Ferrari juichen, Hamilton net naast het podium!  
Sebastian Vettel heeft Ferrari een eerste succes bezorgd sinds de Grote Prijs van Hongarije eind juli. Het podium...
Lees meer
Bottas snelt naar poleposition, Hamilton crasht zwaar  
Valtteri Bottas heeft de poleposition voor de GP van BraziliŽ bemachtigd. In een spannend slot wist hij de...
Lees meer
Copyright vzw F1-Club - Contact