RSS   -    Meewerken?
   
 
GP Abu Dhabi
 Silly season: Ferrari op jacht naar Vettel en Rosberg?
Nico Rosberg won twee weken geleden de Grote Prijs van Monaco en doet het in vergelijking met ex-wereldkampioen Lewis Hamilton, zijn nieuwe teamgenoot bij Mercedes, uitstekend. Velen hebben de Duitser klaarblijkelijk onderschat, aangezien hij het ritme van Hamilton, één van de snelste rijders uit het veld, dit seizoen met gemak kan aanhouden.

Aan de andere kant is er Felipe Massa, die vol ongeduld wacht op een contractverlenging voor 2014. Elk jaar steken er wel enkele geruchten de kop op rond een mogelijke vervanger van de Braziliaan bij de Scuderia. Zo zouden zowel drievoudig wereldkampioen Sebastian Vettel als Nico Rosberg, de man in vorm, belangstelling genieten van de Italiaanse renstal. De interesse in Vettel is al langer bekend, de belangstelling in Rosberg is nieuw.

"Hij behoort zeker en vast tot de rijders die we al overwogen hebben", verklaarde Stefano Domenicali, teambaas bij Ferrari, aan het Duitse Bild. "Ik ben niet verrast dat hij sneller is dan Lewis Hamilton bij Mercedes. We hebben altijd al geweten dat hij goed was, nu is hij echter ook volwassen geworden."

Een ander gerucht dat op dit moment de ronde doet, is dat Pastor Maldonado volgend seizoen voor Lotus zou kunnen uitkomen. Dat zou betekenen dat Kimi Raikkonen dan weer Mark Webber zou vervangen bij Red Bull. Een ware stoelendans zit er komende winter dus zeker en vast in...
[08 juni 2013 - 19:26] Gregory Deguelde
VORIG: Paul di Resta hoopt op eerste podium in Canada      VOLGEND: Sebastian Vettel spurt naar pole in de regen
 Zoeken: In:
Williams kiest Sirotkin als tweede rijder, Kubica reserve  
Williams F1 Team heeft na weken van speculatie Sergey Sirotkin aangeduid als tweede rijder voor het seizoen 2018....
Lees meer
Sauber maakt overeenkomst met Alfa Romeo bekend  
Sauber heeft daarnet de grote lijnen van de livery voor de F1-wagen van 2018 bekend gemaakt toen het...
Lees meer
Vettel houdt Ferrari ook op laatste testdag bovenaan  
Sebastian Vettel heeft de lijn van teamgenoot Kimi Raikkonen gisteren ook vandaag doorgetrokken door de snelste tijd te...
Lees meer
Copyright vzw F1-Club - Contact