RSS   -    Meewerken?
   
 
GP BraziliŽ
 Force India zeker van podium
Force India-teambaas Vijay Mallya is ervan overtuigd dat zijn team binnenkort opnieuw een podiumplek kan behalen nadat het daar al bijna vier seizoenen niet in geslaagd is.

Force India viert komend weekend in Canada hun honderdste race en staat momenteel vijfde in het constructeurskampioenschap, vůůr McLaren. Paul di Resta slaagde er dit seizoen in om als vierde over de streep te komen in Bahrein, en Adrian Sutil wist als vijfde te finishen in Monaco.

"Ik denk dat we op de deur aan het kloppen zijn van ons eerste podium sinds 2009. En het is tijd om deze belangrijke stap te zetten", vertelt Mallya.

"Montreal zou een fantastische locatie zijn om daarin te slagen. Het is een circuit dat inhalen promoot en onze wagen heeft al getoond dat het de snelheid heeft om tussen de leiders te finishen, dus alles is mogelijk."

"Ik ben trots op elk teamlid want we hebben al goede resultaten behaald, en we lieten al 44 punten noteren, niettegenstaande een pak ongeluk. Met wat meer gelijk zouden we zelfs nog meer voorsprong gehad hebben op McLaren. Maar we richten ons op de toekomst."

"We weten dat onze concurrenten tijdens de komende races competitiever zullen zijn, maar we hebben al getoond dat we de strijd met de grote teams aankunnen en we zijn van plan om dat nu opnieuw te doen. Ik ben zeker dat we daarin zullen slagen."

"Toen we in 2008 startten was het onze ambitie om verder te raken dan Q1, en droomden we van punten scoren. Waar we nu staan, is voor iedereen erg motiverend om ook de komende honderd races even hard te gaan werken"
, besloot de Indische teambaas.
[04 juni 2013 - 13:29] Rutger Vanhee
VORIG: Beelden uit Francorchamps      VOLGEND: Williams weigert zich al te richten op 2014
 Zoeken: In:
Toro Rosso bevestigt Gasly en Hartley voor 2018  
Toro Rosso heeft aangekondigd dat Brendon Hartley en Pierre Gasly hun twee vaste racerijders zijn in 2018. Het...
Lees meer
Vettel laat Ferrari juichen, Hamilton net naast het podium!  
Sebastian Vettel heeft Ferrari een eerste succes bezorgd sinds de Grote Prijs van Hongarije eind juli. Het podium...
Lees meer
Bottas snelt naar poleposition, Hamilton crasht zwaar  
Valtteri Bottas heeft de poleposition voor de GP van BraziliŽ bemachtigd. In een spannend slot wist hij de...
Lees meer
Copyright vzw F1-Club - Contact