RSS   -    Meewerken?
   
 
GP Abu Dhabi
 Force India zeker van podium
Force India-teambaas Vijay Mallya is ervan overtuigd dat zijn team binnenkort opnieuw een podiumplek kan behalen nadat het daar al bijna vier seizoenen niet in geslaagd is.

Force India viert komend weekend in Canada hun honderdste race en staat momenteel vijfde in het constructeurskampioenschap, vr McLaren. Paul di Resta slaagde er dit seizoen in om als vierde over de streep te komen in Bahrein, en Adrian Sutil wist als vijfde te finishen in Monaco.

"Ik denk dat we op de deur aan het kloppen zijn van ons eerste podium sinds 2009. En het is tijd om deze belangrijke stap te zetten", vertelt Mallya.

"Montreal zou een fantastische locatie zijn om daarin te slagen. Het is een circuit dat inhalen promoot en onze wagen heeft al getoond dat het de snelheid heeft om tussen de leiders te finishen, dus alles is mogelijk."

"Ik ben trots op elk teamlid want we hebben al goede resultaten behaald, en we lieten al 44 punten noteren, niettegenstaande een pak ongeluk. Met wat meer gelijk zouden we zelfs nog meer voorsprong gehad hebben op McLaren. Maar we richten ons op de toekomst."

"We weten dat onze concurrenten tijdens de komende races competitiever zullen zijn, maar we hebben al getoond dat we de strijd met de grote teams aankunnen en we zijn van plan om dat nu opnieuw te doen. Ik ben zeker dat we daarin zullen slagen."

"Toen we in 2008 startten was het onze ambitie om verder te raken dan Q1, en droomden we van punten scoren. Waar we nu staan, is voor iedereen erg motiverend om ook de komende honderd races even hard te gaan werken"
, besloot de Indische teambaas.
[04 juni 2013 - 13:29] Rutger Vanhee
VORIG: Beelden uit Francorchamps      VOLGEND: Williams weigert zich al te richten op 2014
 Zoeken: In:
Williams kiest Sirotkin als tweede rijder, Kubica reserve  
Williams F1 Team heeft na weken van speculatie Sergey Sirotkin aangeduid als tweede rijder voor het seizoen 2018....
Lees meer
Sauber maakt overeenkomst met Alfa Romeo bekend  
Sauber heeft daarnet de grote lijnen van de livery voor de F1-wagen van 2018 bekend gemaakt toen het...
Lees meer
Vettel houdt Ferrari ook op laatste testdag bovenaan  
Sebastian Vettel heeft de lijn van teamgenoot Kimi Raikkonen gisteren ook vandaag doorgetrokken door de snelste tijd te...
Lees meer
Copyright vzw F1-Club - Contact