RSS   -    Meewerken?
   
 
GP Abu Dhabi
 Button wacht op contractverlenging
Voor Jenson Button is het duidelijk: Hij wil ook volgend jaar bij McLaren racen. De Brit is tevreden met de wagen en het team, en wacht nu op bevestiging van McLaren dat zijn contract verlengd wordt.

De 31-jarige Button heeft een contract tot eind dit jaar, met een optie die het team kan nemen op hem tot eind volgend seizoen. Er wordt echter in de paddock gefluisterd dat McLaren aan een uitgebreider contract werkt dat Button op langere termijn bij het team zou houden.

Toen hem in BelgiŽ gevraagd werd hoe goed zijn kansen waren om bij McLaren te blijven, antwoordde hij: "Hopelijk goed. Ik wil hier volgend jaar blijven, dus hopelijk wordt dat werkelijkheid."

"Ik wacht gewoon tot het team de optie neemt,"
aldus Button.

De McLaren-rijder weigerde wel te zeggen wanneer de optie vervalt. Er wordt gespeculeerd dat het team de optie ten laatste in september moet opnemen. Ook een datum voor de ondertekening is nog niet gekend.

"Het kan vrij snel gaan. Als Martin Whitmarsh de optie opneemt, dan rij ik. Hij moet gewoon 'ja' zeggen en ik zal ook 'ja' zeggen, want ik wil hier volgend jaar ook zijn."

"Het is aan het team om te kiezen wanneer ze me benaderen, maar ik ben in ieder geval erg gelukkig met de wagen en de richting die we uitgaan,"
besloot Button.
[30 augustus 2011 - 20:45] Rutger Vanhee
VORIG: Maldonado: "Ik zal blijven vechten"      VOLGEND: Twee aparte DRS-zones in Monza
 Zoeken: In:
Williams kiest Sirotkin als tweede rijder, Kubica reserve  
Williams F1 Team heeft na weken van speculatie Sergey Sirotkin aangeduid als tweede rijder voor het seizoen 2018....
Lees meer
Sauber maakt overeenkomst met Alfa Romeo bekend  
Sauber heeft daarnet de grote lijnen van de livery voor de F1-wagen van 2018 bekend gemaakt toen het...
Lees meer
Vettel houdt Ferrari ook op laatste testdag bovenaan  
Sebastian Vettel heeft de lijn van teamgenoot Kimi Raikkonen gisteren ook vandaag doorgetrokken door de snelste tijd te...
Lees meer
Copyright vzw F1-Club - Contact