RSS   -    Meewerken?
   
 
GP Abu Dhabi
 Maldonado: "Ik zal blijven vechten"
Pastor Maldonado heeft gezegd dat hij van plan is om zo hard mogelijk te blijven pushen om goede resultaten te kunnen neerzetten in de F1. Dat zei de Venezolaan nadat hij in BelgiŽ zijn eerste punt van het seizoen wist te behalen.

Maldonado moest afgelopen zondag vanop de 21ste plaats starten nadat hij een gridstraf gekregen had voor een aanrijding met Hamilton tijdens de kwalificatie. Hij reed vervolgens een sterke race en kwam als tiende over de streep.

Het puntje is echter niet zijn doelstelling voor dit jaar. Maldonado wil zich nu verder bewijzen: "Ik ga zeker niet ontspannen, ik ben een vechter."

"Ik ben al het hele jaar aan het vechten en hard aan het pushen met het team om de wagen te verbeteren en het elke race beter en beter te doen,"
vertelde Maldonado. "We hadden zeker in het begin van het jaar geen sterke wagen, en dat heeft me al veel ervaring gekost. Ik denk dat ik nu meer vertrouwen heb in het team, de mecaniciens, de ingenieurs, de wagen, de circuits en zelfs in mezelf."

Pastor Maldonado zei ook dat hij nooit aan zichzelf getwijfeld heeft, niettegenstaande er vaak hardop gezegd werd dat hij zijn zitje bij Williams alleen maar te danken heeft aan de vele sponsorbedragen die de Venezolaan met zich meebrengt.

"Het kan mij niet schelen wat de mensen zeggen. Mijn team weet wie ik ben. Ik denk dat iedereen in de F1 weet wie ik ben. Ik won vorig jaar in de GP2 en ik domineerde er het kampioenschap."

"Ik heb dit jaar een heel sterke teamgenoot en dat helpt me. Hij is ervaren, maar ik word snel beter en beter. Ik moet mijn best doen, en dat is wat ik doe,"
aldus de Williams-rijder.
[30 augustus 2011 - 20:28] Rutger Vanhee
VORIG: Boullier meer dan tevreden met Senna      VOLGEND: Button wacht op contractverlenging
 Zoeken: In:
Williams kiest Sirotkin als tweede rijder, Kubica reserve  
Williams F1 Team heeft na weken van speculatie Sergey Sirotkin aangeduid als tweede rijder voor het seizoen 2018....
Lees meer
Sauber maakt overeenkomst met Alfa Romeo bekend  
Sauber heeft daarnet de grote lijnen van de livery voor de F1-wagen van 2018 bekend gemaakt toen het...
Lees meer
Vettel houdt Ferrari ook op laatste testdag bovenaan  
Sebastian Vettel heeft de lijn van teamgenoot Kimi Raikkonen gisteren ook vandaag doorgetrokken door de snelste tijd te...
Lees meer
Copyright vzw F1-Club - Contact