RSS   -    Meewerken?
   
 
GP Abu Dhabi
 Jérôme D´Ambrosio strikt nieuwe sponsor
Onze landgenoot Jérôme D'Ambrosio kan tevreden terugkijken op zijn eerste thuisrace in de Formule 1. De Belg behaalde een 17de plaats in een incidentrijke wedstrijd waarin hij uit de problemen wist te blijven, en zijn wagen betrouwbaar aan de finish wist te brengen.

"Ja, ik mag tevreden zijn met mijn race en ik moet zeggen dat ik de balans van de wagen heel goed vond. Bij de start was het moeilijk omdat er in de eerste bocht overal brokstukken lagen. Even dacht ik dat ik ook een probleem zou hebben, maar dat was gelukkig niet zo. Ik reed daarna een goede race." Reageerde D'Ambrosio na de wedstrijd.

Er viel eerder op het weekend nog goed nieuws te rapen in het kamp van D'Ambrosio. Onze landgenoot wist namelijk een nieuwe sponsor te strikken, die mogelijk een verlengd verblijf in de F1 na dit jaar kan bewerkstelligen.

"Goed nieuws... Een 100% Belgisch bedrijf tekende een driejarige overeenkomst om Jérome te helpen in zijn carrière... Meer nieuws in Monza..." Schreef JDA op zijn Facebook-pagina.

De nieuwe sponsor zou nog niet voldoende financiële middelen binnenbrengen om zijn huidig zitje veilig te stellen (€ 5 miljoen werd dit jaar neergeteld), maar het is in ieder geval een stap in de goede richting en misschien volgen nog meer geïnteresseerde sponsors. Meer nieuws volgt in Monza over twee weken.
[28 augustus 2011 - 18:26] Jeroen Winters
VORIG: Button: "Schade kostte me de overwinning"      VOLGEND: Robert Kubica heeft laatste operatie ondergaan
 Zoeken: In:
Williams kiest Sirotkin als tweede rijder, Kubica reserve  
Williams F1 Team heeft na weken van speculatie Sergey Sirotkin aangeduid als tweede rijder voor het seizoen 2018....
Lees meer
Sauber maakt overeenkomst met Alfa Romeo bekend  
Sauber heeft daarnet de grote lijnen van de livery voor de F1-wagen van 2018 bekend gemaakt toen het...
Lees meer
Vettel houdt Ferrari ook op laatste testdag bovenaan  
Sebastian Vettel heeft de lijn van teamgenoot Kimi Raikkonen gisteren ook vandaag doorgetrokken door de snelste tijd te...
Lees meer
Copyright vzw F1-Club - Contact