RSS   -    Meewerken?
   
 
GP Abu Dhabi
 Webber gaat voor de zege
Mark Webber behoudt het vertrouwen dat hij morgen nog voor de zege kan vechten, ondanks zijn derde startpositie. De AustraliŽr gelooft dat hij tijdens de kwalificatie te agressief was, waardoor hij minder grip uit zijn Pirelli's kreeg.

"Het was een spannende sessie, ik denk dat ik iets te hard reed. Toch voelde ik me comfortabel. Je weet nooit precies welke tijd je zal rijden, maar je hoopt zowieso dat de tijd voldoende is om vooraan te kunnen starten."

De Red Bull-piloot zegt niet teleurgesteld te zijn in de derde startplek, aangezien Jenson Button, die de Grand Prix van Hongarije nog won, morgen pas als dertiende zal starten.

"Laat ons maar eens afwachten hoe alles loopt. We hebben er al een vlot weekend opzitten, terwijl je evengoed hetzelfde kan meemaken als Jenson. We doen het voorlopig goed, maar het spreekt voor zich dat ik morgen graag nog enkele posities win."
[27 augustus 2011 - 19:59] Tom Michiels
VORIG: Maldonado krijgt gridstraf      VOLGEND: GP BelgiŽ: De startgrid
 Zoeken: In:
Williams kiest Sirotkin als tweede rijder, Kubica reserve  
Williams F1 Team heeft na weken van speculatie Sergey Sirotkin aangeduid als tweede rijder voor het seizoen 2018....
Lees meer
Sauber maakt overeenkomst met Alfa Romeo bekend  
Sauber heeft daarnet de grote lijnen van de livery voor de F1-wagen van 2018 bekend gemaakt toen het...
Lees meer
Vettel houdt Ferrari ook op laatste testdag bovenaan  
Sebastian Vettel heeft de lijn van teamgenoot Kimi Raikkonen gisteren ook vandaag doorgetrokken door de snelste tijd te...
Lees meer
Copyright vzw F1-Club - Contact