RSS   -    Meewerken?
   
 
GP Abu Dhabi
 Sauber gelooft Boullier niet
Peter Sauber, wiens team hard aan het werken is om Renault in het constructeurskampioenschap in te halen, denkt dat de recente stoeltjeswissel bij Renault enkel toe te schrijven is aan financiŽle problemen.

Geruchten vertellen dat Renault voor Bruno Senna gekozen heeft, omdat deze miljoenen mee zal brengen van zijn Braziliaanse sponsors. Men denkt dan ook dat het team van Eric Boullier dit jaar over te weinig financiŽle middelen beschikt.

Sauber zei tegen Blick: "Ik denk niet dat Senna dezelfde rijderskwaliteiten heeft als Heidfeld. Integendeel, betere prestaties zullen nu niet volgen."

Volgens het Duitse Speed Week zou Heidfeld van Renault 260.000 euro per race eisen, mocht hij niet meer in de R31 races mogen rijden. Zijn advocaat dr. Stefan Seitz hoopt alvast op een snelle afhandeling in het London High Court.

"We zijn niet eens met de aanstelling van Bruno Senna als tweede rijder bij Renault. Wij geloven dat deze wissel eerder financieel gerelateerd is."

Andre Theuerzet, manager van Heidfeld, zegt er alles aan te doen om Heidfeld tegen Singapore terug in de wagen te krijgen.
[27 augustus 2011 - 09:48] Tom Michiels
VORIG: Boullier: "Heidfeld was niet snel genoeg"      VOLGEND: "Ferrari worstelt met nieuwe flexibele voorvleugel"
 Zoeken: In:
Williams kiest Sirotkin als tweede rijder, Kubica reserve  
Williams F1 Team heeft na weken van speculatie Sergey Sirotkin aangeduid als tweede rijder voor het seizoen 2018....
Lees meer
Sauber maakt overeenkomst met Alfa Romeo bekend  
Sauber heeft daarnet de grote lijnen van de livery voor de F1-wagen van 2018 bekend gemaakt toen het...
Lees meer
Vettel houdt Ferrari ook op laatste testdag bovenaan  
Sebastian Vettel heeft de lijn van teamgenoot Kimi Raikkonen gisteren ook vandaag doorgetrokken door de snelste tijd te...
Lees meer
Copyright vzw F1-Club - Contact