RSS   -    Meewerken?
   
 
GP Abu Dhabi
 Organisatie Belgische GP: "Pas om de twee jaar een race"
De organisatoren van de Belgische Grand Prix hebben toegegeven dat Spa-Francorchamps waarschijnlijk maar om de twee jaar op de Formule 1-kalender zal staan. De organisatie zou samen met de organisatoren van de Franse Grand Prix onderhandelen over een wisselsysteem.

"De laatste jaren zijn er veel landen bijgekomen die dolgraag een Formule 1-rae willen houden. Er is dus veel meer concurrentie. Deze roulatie zou een goede manier zijn om toch de toekomst van de Belgische Grand Prix enigzins wat te behouden," zei Belgisch promotor Etienne Davignon tegen Belga.

Davignon zei dat het niet veel uitmaakt om een race te privatiseren, nadat Renault-teameigenaar Gerard Lopez voorbije dinsdag verkondigde dat dit een mogelijkheid kon zijn om het circuit winstgevend te maken.

Ondertussen wist een official van Spa mee te delen dat de ticketverkoop dit jaar iets hoger ligt, te wijten aan onze Belgische Formule 1-coureur Jérôme d'Ambrosio.

"Jérôme heeft al enkele maanden een gunstig effect op onze verkoop. Dit zal zeker nog meer zijn in 2012, want dan zal hij zeker een nog betere coureur geworden zijn," zei Andre Maes in De Morgen.
[12 augustus 2011 - 11:50] Tom Michiels
VORIG: Massa: "Geen zorgen in mijn toekomst bij Ferrari"      VOLGEND: Kolles kan met zichzelf leven
 Zoeken: In:
Williams kiest Sirotkin als tweede rijder, Kubica reserve  
Williams F1 Team heeft na weken van speculatie Sergey Sirotkin aangeduid als tweede rijder voor het seizoen 2018....
Lees meer
Sauber maakt overeenkomst met Alfa Romeo bekend  
Sauber heeft daarnet de grote lijnen van de livery voor de F1-wagen van 2018 bekend gemaakt toen het...
Lees meer
Vettel houdt Ferrari ook op laatste testdag bovenaan  
Sebastian Vettel heeft de lijn van teamgenoot Kimi Raikkonen gisteren ook vandaag doorgetrokken door de snelste tijd te...
Lees meer
Copyright vzw F1-Club - Contact