RSS   -    Meewerken?
   
 
GP USA
 Montezemolo niet tevreden met trage start
Ferrari president Luca di Montezemolo zegt niet tevreden te zijn met met de start van het seizoen, maar gelooft erin dat zijn team snel kan terugvechten.

Alhoewel analisten voorspelden dat Ferrari als één van de snelste teams uit de wintertests zou komen, lijken het enkel Red Bull en McLaren te zijn die de kroon spannen. Het probleem zit zich vooral in het gebrek aan kwalificatietempo van de nieuwe Ferrari-wagen.

"Ik ben zeker niet blij met de manier waarop het seizoen is begonnen, maar ik heb groot vertrouwen in de mensen hier die weten hoe ze moeten reageren wanneer de situatie het moeilijkst is," vertelde di Montezemolo.

"Ik ben zeker dat er een indrukwekkend antwoord zal volgen. Ik weet dat iedereen ten volle werkt en ik heb enorm vertrouwen in de menselijke en technische capaciteiten van onze mensen. Ik denk dat de periode waarop we enkel kunnen hopen op een podium snel ten einde zal zijn."

Met de Grand Prix van China die komend weekend al wordt verreden, is er weinig tijd om de problemen met de huidige wagen te verhelpen. Volgens de Italiaan wordt het dan ook een frustrerend weekend voor zijn team.

"Ik hoop dat we wat verbeteringen kunnen zien, vooral in de kwalificatie, maar ik denk dat het moeilijk zal worden," zei hij. "Ik heb met Alonso gesproken over zijn indruk over de wagen, en hij heeft er vertrouwen in. Toch hebben we nog veel werk te doen om te verbeteren."
[12 april 2011 - 15:27] Jorg Soens
VORIG: F1-Club op zoek naar gemotiveerde medewerkers      VOLGEND: McLaren wil Hamilton niet lossen
 Zoeken: In:
Hamilton ook snelste in VT2  
Lewis Hamilton heeft ook de tweede vrije training voor de GP van Amerika als snelste afgesloten. De Brit...
Lees meer
Hamilton voorlopig baas, Vandoorne vijfde tijd  
WK-leider Lewis Hamilton heeft de snelste tijd gereden tijdens de eerste vrije training in Austin. De Brit klokte...
Lees meer
Hamilton feest in Japan terwijl Vettel moet opgeven  
Lewis Hamilton heeft voor de derde keer de Grand Prix van Japan geworden. De Brit leidde van start...
Lees meer
Copyright vzw F1-Club - Contact