RSS   -    Meewerken?
   
 
GP Abu Dhabi
 Discussie rond motorformule nog altijd gaande
Monisha Kaltenborn, de CEO van Sauber, heeft bevestigd dat er nog steeds een discussie gaande is omtrent de motorformule vanaf 2013.

Alhoewel de FIA de regels voor de nieuwe motor al heeft bekrachtigd, wat een begin moet inluiden van een tijdperk met viercilinder turbomotoren, willen Bernie Ecclestone en Ferrari graag de huidige V8-krachtbronnen behouden.

Afgelopen weekend werden tal van vergaderingen gehouden en Kaltenborn heeft gezegd dat Sauber nog geen echte kant heeft gekozen.

"Als een privéteam hebben we op dit moment te weinig informatie om ofwel voor de ene dan wel de andere optie te kiezen," vertelde ze aan Auto Motor und Sport. "Maar de tijd dringt."

"Aan de ene kant steunden we innovatieve technologie, aan de andere kant moet het te bekostigen zijn. Je moet een balans vinden. Voor een team in de middenmoot is het belangrijk om de toekomst van het team veilig te stellen en zowel de aantrekkingskracht als de glamour van de Formule 1 te behouden."
[12 april 2011 - 09:52] Jorg Soens
VORIG: Red Bull houdt McLaren en Ferrari in het oog      VOLGEND: F1-Club op zoek naar gemotiveerde medewerkers
 Zoeken: In:
Williams kiest Sirotkin als tweede rijder, Kubica reserve  
Williams F1 Team heeft na weken van speculatie Sergey Sirotkin aangeduid als tweede rijder voor het seizoen 2018....
Lees meer
Sauber maakt overeenkomst met Alfa Romeo bekend  
Sauber heeft daarnet de grote lijnen van de livery voor de F1-wagen van 2018 bekend gemaakt toen het...
Lees meer
Vettel houdt Ferrari ook op laatste testdag bovenaan  
Sebastian Vettel heeft de lijn van teamgenoot Kimi Raikkonen gisteren ook vandaag doorgetrokken door de snelste tijd te...
Lees meer
Copyright vzw F1-Club - Contact